Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok
  • Opel
  • Isuzu
  • Subaru
Nytt Sponsorkontrakt

Nytt Sponsorkontrakt

Bilopalen och Falkenbergs FF

Vi på Bilopalen kan stolt presentera att vi och Opel nu är sponsorer och billeverantörer till Falkenbergs FF. Ett stort åtagande och samarbete för oss på Bilopalen, men fantastiskt kul att få vara med och stötta FFF.
Samarbetet består i leveranser av både personbilar och bussar från opelsortimentet till FFF:s ledare, spelare och Akademi.
-Vi tycker det jätteroligt att vi kan bidra till att ha ett fotbollslag i Falkenberg som kan fightas på elitnivå och vi tycker FFF är ett fint varumärke att förknippas med, säger Thomas Berggren från Bilopalen. Patrik Lundgren, klubbchef i Falkenbergs FF är den som företrätt klubben i förhandlingarna. -Känns fantastiskt kul att inleda ett nytt samarbete med en lokal samarbetspartner som Bilopalen. Vi i FFF känner att detta kan bli ett roligt och långsiktigt samarbete och vill passa på att redan nu rikta ett stort tack till Bilopalen i Falkenberg.
Outback

Subaru

Subaru har ett oerhört fint renommé, kundnöjdhet och kvalitet på sin meritlista.

Läs mer

GrandlandX

Opel

Utmana dina fördomar. Låt din nästa bil bli en Opel.

Läs mer

Isuzu

Isuzu har pickupen du behöver! Isuzu är en av de renaste i pickupsegmentet och då tänker vi miljö.

Läs mer

Däckhotell

Unna dig bekvämligheten att checka in dina hjul på vårt däckhotell.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Bli först med att få erbjudande, tips och nyheter.

Kontakta oss

Gäller det bokning av service, vänligen klicka här istället.