• Opel
  • Fiat
  • Isuzu
  • Subaru

Pickup premiär

I april lanseras en ny generation Isuzu pickup. Förutom exteriör och interiör face-lift begåvas den nya generationen med en helt ny och mer bränsleeffektiv drivlina. Dessutom breddas modellutbudet och Isuzu erbjuds nu med tre olika karossalternativ, flaklängd på upp till 2,3 meter och fem års garanti.

Isuzu ökade sin försäljning i fjol med drygt 30 procent i Sverige. Nu fortsätter satsningen mot årsmålet att sälja minst 1.000 pickuper i Sverige och fördubbla märkets marknadsandel.

– Med tio nya modeller i programmet, kraftfulla marknadssatsningar, ett brett tillbehörssortiment och 50-talet laddade återförsäljare, är vi redo att revolutionera pickup-Sverige, säger Gustav Freij, varumärkesdirektör på Isuzu Sverige.

Modellprogrammet innefattar allt från basutrustad enkelhytt till de isländska glaciärernas betvingare – Isuzu AT35. Naturligtvis kommer riktig 4-hjulsdrivning, hög lastkapacitet och dragvikt på 3.500 kg att vara standard även i fortsättningen.

– Vi vänder oss till alla som behöver en pickup. Vi kompromissar inte. Hos oss är förmåga aldrig tillval. Våra ”livsstilsmodeller” är lika kompetenta som våra ”arbetsmodeller”, säger Gustav Freij.

Nya Isuzu lanseras vecka 14 och priserna startar vid 214.900 kr. (exkl. moms).

Tekniska data finns i förhandsbroschyren, som du hittar under "relaterade dokument"

Isuzu vänder sig till alla som behöver en pickup. Vi kompromissar inte. Hos oss är förmåga aldrig tillval. Våra ”livsstilsmodeller” är lika kompetenta som våra ”arbetsmodeller”

Nya Isuzu lanseras vecka 14 och priserna startar vid 214.900 kr. (exkl. moms).


Subaru

Subaru har ett oerhört fint renomé, kundnöjdhet och kvalité på sin meritlista.

Läs mer

Opel

Utmana dina fördomar. Låt din nästa bil bli en Opel.

Läs mer

Isuzu

Isuzu har pickupen du behöver! Isuzu är en av de renaste i pickupsegmentet och då tänker vi miljö.

Läs mer

Däckhotell

Unna dig bekvämligheten att checka in dina hjul på vårt däckhotell.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Bli först med att få erbjudande, tips och nyheter.

Kontakta oss

Gäller det bokning av service, vänligen klicka här istället.