Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok
  • Opel
  • Subaru
  • Isuzu
  • Opel Professional

Subaru

Subaru Outback är årets säkrast bil.

Subaru Outback är årets säkrast bil.

Bilopalen är återförsäljare av Subaru i Falkenberg. Subaru är bilmärket med Sveriges mest nöjda bilägare 2020, vilket är 14:e året i rad, som Subaru står med på prispallen, över Sveriges mest nöjda bilägare.

Subarubilar är pålitliga och prisvärda med stor kundlojalitet. Subarus hjärtefrågor och kärnvärden är att en Subaru ska vara säker, fyrhjulsdriven och tillförlitlig, vilket den också är. Samtliga bilar från Subaru är numera utrustade med automatlåda och fyrhjulsdriften är självklart ett faktum! På Subaru arbetar man konstant med utveckling, en stor del av fokuset ligger på att uppfylla målet med att Subaru ska vara världens säkraste bil, vilket delvis är uppnått.

Subarus eget säkerhetssystem Eye-sight, har minskat frontala olyckor med hälften och minskar kollisioner bakifrån med hela 84 % enligt tester. Att hänga med i miljötänket är också ett stort fokusområde för Subaru. Det senaste steget efter Subarus lansering av den nya e-boxermotorn (elhybrid), är Subaru Xfuel. Ett system som gör att bilen kan köras på både biobränslet etanol och bensin.

Subaru har haft som mål att vara världens säkraste bil och det målet är nu uppnått, med tre av modellerna i Subarus modellprogram, Subaru Forester, Subaru XV och Subaru Impreza. Subaru Forester är den bil som fått högst poäng genom tiderna i JNCAP och tilldelades grand prix award.

Subarus bilar är även kända för sina dragvikter och kallas bland annat för "hästfolkets bil".

Besök Subarus hemsida

Miljöalternativet XFUEL

 Vi erbjuder XFuel som tillval. Ett system som gör att bilen kan köras på både biobränslet etanol och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något. Systemet kostar 10.000 kr, monterat och klart.

Vägtrafikskatten för en Subaru med XFuel är:

Outback        1.262 kr/år

Forester        1.174 kr/år

Subaru XV    1.119 kr/år

Att komma hem tryggt är den största lyxen

Subaru kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och funktion. Det bästa de har att erbjuda är standard i alla deras bilar. Det har byggt en unik relation mellan Subaru och deras kunder. En relation som Subaru är mycket stolta över. Subaru har högsta lojalitet på marknaden och 15 år i rad har de varit topp 3 när det gäller Sveriges mest nöjda bilägare.

Alltid fyrhjulsdrift

En Subaru är alltid fyrhjulsdriven. Medan de flesta konkurrenter kopplar in den andra axeln först när det är ”för sent”, kan vårt unika system fördela kraften så att det i princip räcker med fäste under ett enda hjul för att du ska komma vidare eller ta dig loss.

Drivning på alla hjul gör också Subaru till en överlägsen dragbil. Den permanenta fyrhjulsdriften har gjort Subaru till favorit hos ägare med aktivt liv och fritid. Fråga vilken hästägare, fritidsfiskare, skidentusiast eller jägare som helst. För dem är bilen inte äventyret i sig, utan snarare verktyget för att ta sig till äventyret. Men – för oss är fyrhjulsdrift så mycket mer än så.

Läs mer om fyrhjulsdrift här!

Världens säkraste bilar

EyeSight fungerar som ett extra par ögon som hjälper föraren att övervaka vägen framför bilen och känna av när andra fordon, cyklar eller fotgängare blir potentiella faror. Om systemet upptäcker att faran för kollision är överhängande kan EyeSight automatiskt bromsa in bilen för att mildra skadorna, eller – om förhållandena är rätt – undvika kollisionen helt. Förutom autobromsen har Subaru utvecklat en rad funktioner som använder sig av stereokameran.

Läs mer om Subarus förarassistanssystem här!

Alltid nöjda bilägare

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det vi som köper Subaru. Vi som läser tester, provkör, funderar och provkör igen. Vi som är petiga, svårflörtade och som sätter funktion och driftsäkerhet framför prestige. Att vi är den gruppen bilägare som är mest nöjda med vår bil, vår Subaru, säger väldigt, väldigt mycket.

Läs mer om våra nöjda bilägare här!

Outback

Subaru

Subaru har ett oerhört fint renommé, kundnöjdhet och kvalitet på sin meritlista.

Läs mer

Opel

Upplev tysk ingenjörskonst med djärv design och innovation. Låt din nästa bil bli en Opel.

Läs mer

Isuzu

Isuzu har pickupen du behöver! Isuzu är en av de renaste i pickupsegmentet och då tänker vi miljö.

Läs mer

Begagnade bilar

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade bilar, både när det kommer till pris och bilmärken.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Bli först med att få erbjudande, tips och nyheter.

Kontakta oss

Gäller det bokning av service, vänligen klicka här istället.