Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok
  • Opel
  • Subaru
  • Isuzu
  • Opel Professional

Subaru

Återförsäljare Subaru i Falkenberg

Återförsäljare Subaru i Falkenberg

Bilopalen är återförsäljare av Subaru i Falkenberg. Subaru är bilmärket med Sveriges mest nöjda bilägare 2020, vilket är 14:e året i rad, som Subaru står med på prispallen, över Sveriges mest nöjda bilägare.

Subarubilar är pålitliga och prisvärda med stor kundlojalitet. Subarus hjärtefrågor och kärnvärden är att en Subaru ska vara säker, fyrhjulsdriven och tillförlitlig, vilket den också är. Samtliga bilar från Subaru är numera utrustade med automatlåda och fyrhjulsdriften är självklart ett faktum! På Subaru arbetar man konstant med utveckling, en stor del av fokuset ligger på att uppfylla målet med att Subaru ska vara världens säkraste bil, vilket delvis är uppnått.

Subarus eget säkerhetssystem Eye-sight, har minskat frontala olyckor med hälften och minskar kollisioner bakifrån med hela 84 % enligt tester. Att hänga med i miljötänket är också ett stort fokusområde för Subaru och det senaste steget är att Subaru nu lanserat den nya e-boxermotorn. Subaru E-boxer är en elhybrid.

Subaru har haft som mål att vara världens säkraste bil och det målet är nu uppnått, med tre av modellerna i Subarus modellprogram, Subaru Forester, Subaru XV och Subaru Impreza. Subaru Forester är den bil som fått högst poäng genom tiderna i JNCAP och tilldelades grand prix award.

Subarus bilar är även kända för sina dragvikter och kallas bland annat för "hästfolkets bil".

Besök Subarus hemsida

Läs senaste numret av All the way här

Outback

Subaru

Subaru har ett oerhört fint renommé, kundnöjdhet och kvalitet på sin meritlista.

Läs mer

Opel

Upplev tysk ingenjörskonst med djärv design och innovation. Låt din nästa bil bli en Opel.

Läs mer

Isuzu

Isuzu har pickupen du behöver! Isuzu är en av de renaste i pickupsegmentet och då tänker vi miljö.

Läs mer

Däckhotell

Unna dig bekvämligheten att checka in dina hjul på vårt däckhotell.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Bli först med att få erbjudande, tips och nyheter.

Kontakta oss

Gäller det bokning av service, vänligen klicka här istället.