Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok
  • Opel
  • Subaru
  • Isuzu
  • Opel Professional

Transportbilar och Pickuper

Hos oss erbjuds du marknadens bredaste sortiment av transportbilar. Under vårt tak har vi Opel och Isuzu. Med det täcker vi i stort sett alla behov av transportbilar, upp till 3,5 ton.

Opel Transportbilar

Bilopalen är ett ”Opel Professional center”. Vi har allt ifrån chassi, skåp och dubbelhytt. Opel Transportbilar innefattar tre olika modeller, Opel Combo, Opel Vivaro och Opel Movano. Med Opel transportbilar finns det näst intill oändligt med möjligheter. Samtliga modeller finns även tillgängliga med 100 % elektriska drivlinor.

Vi kan hjälpa dig med att rita upp och skräddarsy lösningar, med inredning för just din verksamhet. Vi har lång erfarenhet och flera referenskunder för den som är intresserad. För många företag är lastvikten avgörande och med Opels transportbilar kan man komma upp till en lastvikt på 1400 kg.

Läs mer om Opel Transportbilar

Isuzu Transportbilar

Vi är även återförsäljare av Isuzu. Nya Isuzu D-max har premiär under våren 2021 och har en imponerande dragvikt på hela 3,5 ton.

Isuzu D-max är den säkraste pickupen på marknaden, med system som kollisionsvarning, autobroms m.m. Dessutom har Isuzu utöver den otroliga dragvikten en lastvikt på över 1 ton.

Läs mer om Isuzu Transportbilar

Kontakta oss

Bilopalen är alltid beredd att ta sig an dina frågor och dina krav på en bilmodell som passar ditt användningsområde. Vi har ett attraktivt modellprogram och bra företagspaket.

Lasse når du på 0346-71 44 74 eller lasse.andersson@bilopalen.se

Se bilar i lager

Outback

Subaru

Subaru har ett oerhört fint renommé, kundnöjdhet och kvalitet på sin meritlista.

Läs mer

Opel

Upplev tysk ingenjörskonst med djärv design och innovation. Låt din nästa bil bli en Opel.

Läs mer

Isuzu

Isuzu har pickupen du behöver! Isuzu är en av de renaste i pickupsegmentet och då tänker vi miljö.

Läs mer

Begagnade bilar

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade bilar, både när det kommer till pris och bilmärken.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Bli först med att få erbjudande, tips och nyheter.

Kontakta oss

Gäller det bokning av service, vänligen klicka här istället.